Avecra työpaikkana

Avecra tarjoaa monipuolisia ravintola-, kahvila- ja kioskipalveluita rautatieasemilla ja kaukoliikenteen junissa. Avecra Oy:ssä työskentelee noin 350 ammattilaista, jotka palvelevat päivittäin tuhansia asiakkaita 160 junassa ja 17 myyntipisteessä ympäri Suomea.Ravintolapalvelut toimivat Helsingin rautatieasemalla, Pasilassa, Keravalla, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa.

Avecra tarjoaa monipuolisia työskentelymahdollisuuksia nopean syömisen ja juomisen parissa. Tarjolla on erilaisia palvelualan työtehtäviä asemien ravintoloissa ja junien ravintolavaunuissa sekä varastojen logistiikkapalveluissa. Avecralla uskotaan, että jokaisella työntekijällä on oikeus hyvään johtamiseen. Siksi Avecralla panostetaankin vahvasti laadukkaaseen esimiestyöhön sekä esimiesten osaamiseen.

Henkilöstön osaamisen kehittäminen on avain menestymiseen. Avecra järjestää tutkintoon johtavia koulutuksia sekä yksittäisiä täsmäkoulutuksia. Avecralla halutaan henkilöstön viihtyvän työssään. Avecralla tehdään vuosittain henkilöstötutkimuksia ja kehitämme hyvinvointia.