23.02.2018
Osa-aikainen tilausvälittäjä taksikeskukseen
Lue lisää
22.02.2018
Junatarjoilijoita ympäri Suomen
Lue lisää
06.02.2018
Optikko Specsaversille Ouluun
Lue lisää

Tilausvälittäjä taksikeskukseen

Haemme Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy:lle sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia tilausvälittäjiä.

HUT eli Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy vastaa Kelan toimeenpaneman suorakorvauksen toiminnan järjestämisestä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS:n) alueella. HUT:n iloinen tiimi hakee uusia tilausvälittäjiä. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Haagassa.

Kokoaikatyö on kolmivuorotyötä. Osa-aikatyöntekijä tekee 1-3 vuoroa viikossa ja työvuorot painottuvat arkipäiviin ja päivävuoroihin, mutta edellytämme mahdollisuutta tehdä kaikkia työvuoroja (myös ilta- sekä yövuoroja). Vähintään yksi vuoro viikossa on oltava päivävuoro, pelkkiä ilta- yö- tai viikonloppuvuoroja ei ole mahdollista tehdä. Olemalla aktiivinen ja valmis tulemaan töihin nopealla varoitusajalla, työntekijällä on mahdollisuus saada myös lisävuoroja.

Työt alkavat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.2. Työntekijä osallistuu aluksi kahden viikon mittaiselle intensiiviselle koulutukselle.

Tilausvälittäjä palvelee puhelimitse asiakkaita Helsingin ja Uudenmaan alueella. Työ edellyttää tekijältään reipasta työotetta ja halua palvella asiakkaita ammattitaitoisesti. Suomenkielentaito on välttämätön. Vähintään kaksi uusista tilausvälittäjistä tulee palvelemaan asiakkaita pääosin ruotsiksi, englanninkielen taito on myös eduksi.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, käythän täyttämässä sähköisen hakemuksen tai laita hakemus sähköpostitse (laura@hrsolutions.fi) ja liitä mukaan ansioluettelosi niin olemme sinuun yhteydessä.


Ammattinimike:
Tilausvälittäjä
Sijainti:
Nuijamiestentie 7, 00400 Helsinki
 
Hakuaika alkaa:
06.02.2018
Hakuaika päättyy:
18.02.2018
 
Maakunta:
Uusimaa
Kaupunki:
Helsinki
 
Työn alkamispäivä:
heti
Työsuhteen muoto:
Vakituinen
 
Työpaikkojen määrä:
6
 
Lisätietoja:
Laura Hägglund, laura@hrsolutions.fi, 040-7729279 (ti-pe)
<< Takaisin työpaikkalistaan


KIRJAUDU TAI REKISTERÖIDY

Hakemuksen päivittäminen ja avoimen työpaikan hakeminen.
Kirjautumissivulle >>

Uusia hakija. Rekisteröidy käyttäjäksi ja luo oma pysyvä työhakemuksesi.
Rekisteröidy >>